Over Laminaatpakhuis.nl


De beste kwaliteitsvloeren voor de laagste prijs? Dan moet u bij de Laminaatpakhuis.nl zijn. Een laminaatvloer van Laminaatpakhuis.nl biedt de perfecte combinatie van prachtig design en een uitzonderlijke decoratie aan uw woning toe.

Laminaatpakhuis.nl is een gecertificeerde online webwinkel dat alle bekende merken laminaat of pvc vloeren voor de laagste prijsgarantie kan leveren.

Uitzonderlijk aan de laminaatpakhuis.nl is dat de leveringen vanuit onze eigen magazijn in Pijnacker worden geleverd, ook is er een showroom met showborden aanwezig met dezelfde vloeren die er online worden aangeboden.

Indien er sprake is van een te verre afstand van uw woning dan heeft u het helemaal mis, wij bieden namelijk al onze klanten een gratis service aan waarbij er staalmonsters aangevraagd kunnen worden die wij dan weer naar de klant opsturen om een beeld en feeling te krijgen met de kwaliteit van de vloer naar keuze.

Laminaatpakhuis.nl is een CBW erkende online gecertificeerde bedrijf waardoor garantie volop aanwezig is voor de klant. Laminaatpakhuis.nl heeft alle webshop keurmerken die nodig zijn om garant te kunnen staan voor de klant.

Laminaatpakhuis.nl is dé manier om uw laminaatvloer online te vinden en te bestellen via de digitale snelweg. Op Laminaatpakhuis.nl vindt u een uitgebreid assortiment vloeren van topmerken die garant staan voor uitsluitend de beste kwaliteit en een optimale decoratie van uw huis. Bovendien bieden wij diverse producten aan die u nodig hebt bij de montage en het onderhoud van de vloer. Basis van dit succes is een eerlijke voorlichting, kwaliteit, vakmanschap en goede service en dat tegen scherpe prijzen.

Maar dat is nog niet alles. Op Laminaatpakhuis.nl betaalt u ook aanmerkelijk minder voor uw laminaat of pvc vloer dan elders. Een vloer van de Laminaatpakhuis.nl kan wel zo tot 40% goedkoper kan zijn ten opzichte van de landelijke verkoopadviesprijzen.

Laminaatpakhuis.nl heeft veel tijd en aandacht besteed aan het gebruiksgemak van haar website. Alle producten zijn overzichtelijk gerangschikt en met enkele muisklikken is een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bestellen is net zo gemakkelijk waardoor uw droomvloer slechts een paar handbewegingen weg is. Ook is er een speciaal ontwikkelde zoekfunctie ontwikkeld speciaal laminaatpakhuis.nl waarbij de klant niet uren hoeft te zoeken naar een soort maatvoering / kleur of dikte van een specifieke vloer.

De bezorging van de vloeren van Laminaatpakhuis.nl is grotendeels in eigen beheer. Bestemmingen die ver van onze routes afwijken worden door professionele vervoerders bij u thuis bezorgd. Wij garanderen u een bezorging binnen twee dagen, mits u op het vaste land van Nederland woont en uw bestelling in ons magazijn gereed ligt. Voor Zeeland en de Waddeneilanden kan het iets langer duren.

Mocht u geen tijd hebben om uw vloer zelf te leggen, dan kunt u gebruik maken van onze eigen professionele legservice.

Betaling van de vloer vind plaats bij aflevering, waardoor u dus geen aanbetaling hoeft te doen. Bovendien geldt voor de vloeren van laminaatpakhuis.nl de normale fabrieksgarantie.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over uw toekomstige droomvloer, stuur ons dan een email op info@laminaatpakhuis.nl of bellen kan ook naar 015-3694209.