Laminaat of Pvc laminaat:

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen laminaat en pvc laminaat? In dit artikel leggen we dat in het kort uit.
Pvc vloeren zijn op het moment erg waar normaal iemand kiest voor laminaat is er nu een tweede optie namelijk pvc laminaat (pvc vloeren). Een pvc laminaat vloer is makkelijk te leggen en kan zelf uitgevoerd worden. Wanneer je meer info wilt over pvc laminaat of prijzen wilt vergelijken vraag dan via deze site gratis en vrijblijvend meer informatie op

De pvc laminaat kosten zitten om en nabij de gewone laminaat kosten. Pvc laminaat heeft tegenover gewoon laminaat een aantal extra voordelen. Met name de geluids- reducerende werking van pvc laminaat en het gemakkelijke schoonmaken van de vloer springen er uit. (kwaliteit laminaat) Met name in vochtige ruimten kan je beter uit de voeten met pvc laminaat dan met de gewone variant. pvc laminaat is dus uitermate geschikt om in de badkamer, toilet of keuken gelegd te worden. Een laminaat of pvc laminaat vloer kan je allebei zelf leggen. Het leggen van een pvc vloer gaat sneller en is minder werk . Dit komt met name omdat je een pvc vloer op maat kan knippen of snijden i.p.v. zagen zoals bij gewoon laminaat (kenmerken laminaat vloer).

 

Laminaat of pvc laminaat prijzen vergelijken.

In het algemeen is een pvc vloer vaak duurder in de aanschaf en het vervaardigen ervan. Dit is vanwege zijn duurzaamheid en krasvastigheid tegen vocht en krassen.Wij raden aan om een pvc laminaat vloer te laten leggen door een professioneel bedrijf. Dit scheelt je de tijd en moeite en je weet zeker dat het goed wordt uitgevoerd. Veel mensen besteden het leggen van een pvc laminaat vloer uit omdat men nog niet goed weet hoe je er mee om moet gaan en hoe het gelegd moet worden. Voor meer informatie opvragen raden we u aan om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

 

Hieronder ziet u hoe de materiaal opbouw tussen laminaat & pvc vloer is.